Hervannan_TilaCenter1_teollisuushalli_ilta

Hämeenlinnan TilaCenter 1

Moreenin Yrityspuistosta tarjolla korkealaatuista toimitilaa kokoluokasta 149m² – 1450m². Kustomoi omasi!

Moreenin Yrityspuisto sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella valtateiden 3- ja 10 risteyksessä Suomen väestöllisessä keskipisteessä Hämeenlinnassa. Kymmenvuotta sitten alkanut alueen rakentaminen ja kehittäminen jatkuu edelleen ja Moreeni onkin yksi Hämeenlinnan tärkeimmistä yritysalueista. Moreenin merkittäviä kilpailuetuja ovat tiivis yhteistyö ja sijainnista syntyvä synergia alueen yritysten kesken. Lisäksi yritystontteissa ja kiinteistöissä on erittäin kilpailukykyiset hinnat.

SIJAINTI

Hämeenlinnan kaupungin keskusta sijaitsee kolmen kilometrin päässä, joten Moreeni on helposti myös henkilöstön ja asiakkaiden saavutettavissa. Julkinen liikenne alueelle toimii myös moitteetta.

Helsinkiin tunti
 Tampereelle tunti
 Lahteen tunti
 Lentokentät tunti
 Satamat tunti

+ Alue 500 hehtaaria
+ Yli tuhat työpaikkaa
+ noin 170 000 m2 rakennettua tilaa
+ noin 50 yritystä
+ Useita uusia hankkeita suunnitteilla tai käynnissä

TILAKOOT JA HINNAT

Kohteen korkealaatuiset toimitilat ovat myynnissä arvonlisäverovelvolliseen käyttöön. Kompaktit ja käytännölliset vakiotilat ovat 149m² sekä 320m² kokoisia, mutta tiloja on kustomoitavissa tarpeiden mukaan aina 1450m² asti. Tilojen toimisto -ja sosiaalitilojen määrä on vapaasti määritettävissä.

Yhtiölainan osuus on 60% ja kaupantekohetkellä maksettava käsiraha vain 2-6%. Loppusumma maksetaan vasta kohteen valmistuttua. Hämeenlinnan TilaCenter 1 rakennetaan omalle tontilleen.

OTA YHTEYTTÄ

TilaCenterin henkilökunta tekee mielellään yhteistyötä kanssasi.

Jos olet kiinnostunut tuomaan yrityksesi Hämeenlinnaan, soita 0503680777, jätä meille yhteystietosi alle tai ota yhteyttä. Rakennetaan toimitilasi yhdessä!

 

 

TilaCenterin toimitilat on suunniteltu huolellisesti sekä ammattitaitoisesti. Kaikki kohteet rakennetaan käyttäen vain korkealaatuisia materiaaleja ja komponentteja. Hallielementit valmistetaan suomalaisella talotehtaalla Kankaanpäässä, Hietakulma Oy:ssä. Kaikki yhteistyökumppanit ovat rakennus, teollisuus -ja kiinteistöalan kokeneita ammattilaisia. Tilaratkaisut on suunniteltu käyttötarpeet tarkasti huomioiden.

Tilavaihtoehto 1

Tilan koko:
320 m²
Myyntihinta:
Kysy hintaa
Hoitovastike:
256€ /kk (arvio)
 • Lisätiedot: Tilavaihtoehto 1

  A1 -päätytila koostuu hallitilasta, alakerran toimistotilasta, WC+suihkutilasta, yläkerran toimisto/keittiöhuoneesta sekä kaiteellisesta varastoparvesta. Toimistoissa ja keittiössä on laminaattilattia ja keittiön varustukseen kuuluu allaskaapisto, jääkaappi-pakastin sekä astianpesukone.

  Toimistoihin tulee lisäksi kaapeli-TV ja valokuituliittymä. WC -tilassa on suihkukaappi, peilikaapisto sekä pyykinpesukoneliitäntä. Tilaan on kulku kahdesta käyntiovesta sekä kahdesta 4 x 4,5m sähkökäyttöisestä nosto-ovesta.

  Hallitila
  247 m²
  Alakerran toimistotila
  16 m²
  WC+suihkutila
  6 m²
  Yläkerran toimisto/keittiöhuone
  22 m²
  Kaiteellinen varastoparvi
  29 m²

Tilavaihtoehto 2

Tilan koko:
149 m²
Myyntihinta:
Kysy hintaa
Hoitovastike:
120€/ kk (arvio)
 • Lisätiedot: Tilavaihtoehto 2

  Hallin keskimmäiset toimitilat ovat keskenään identtisiä. Ne koostuvat hallitilasta, toimisto/keittiöhuoneesta,  varastoparvesta kaiteella sekä WC -tilasta. Halliin voi ajaa sisälle 4 x 4,5 m sähkökäyttöisestä nosto-ovesta.

  Toimistossa on laminaattilattia ja keittiön varustukseen kuuluu allaskaapisto, jääkaappi-pakastin sekä astianpesukone. Tilassa on lisäksi kaapeli-TV ja valokuituliittymä. WC-tilassa on peilikaapisto sekä varaus suihkulle tai pyykkikoneelle.

  Hallitila
  120 m²
  WC -tila
  4 m²
  Toimisto/keittiöhuone
  10 m²
  Varastoparvi
  15 m²
 • Kohteen vakiovarusteet

  24h kameravalvonta

  Asfaltoitu piha

  Autojen lämmityspistoke

  Fiksuvesi

  Käyntiovi älylukolla

  Kiinteistöpalvelu

  Koneellinen ilmanvaihto

  Lattiakaivot öljynerotuksella

  Lattiapinnoite

  Led-valaistus

  Maalämpö

  Nosto-ovi

  Tilakohtainen energiamittaus

  TV

  Ulkovalaistus

  Vakuutus

  Valokuitu

  Valomainos

  Voimavirta

  WC

  Epoksilattia