Hervannan TilaCenter 1

Hervannan Huppionmäkeen rakennettu kohde on valmis ja kaikki tilat on vuokrattu.

 

Tampereen Hervantaan, Huppionmäen teollisuusalueelle osoitteeseen Huppionmäenkatu 5 rakennettu Kiinteistö Oy Hervannan TilaCenter 1 on nyt valmis. Rakennuttaja TilaCenter on vuokrannut eri alojen yrityksille kohteen laadukkaat ja energiatehokkaat toimitilat. Viereiselle tontille rakentuva Hervannan TilaCenter 2 tarjoaa vastaavanlaisia toimitiloja 150-1450m² väliltä.

 

TilaCenterin toimitilat on suunniteltu huolellisesti sekä ammattitaitoisesti. Kaikki kohteet rakennetaan käyttäen vain korkealaatuisia materiaaleja ja komponentteja. Hallielementit valmistetaan suomalaisella talotehtaalla Kankaanpäässä. Kaikki yhteistyökumppanit ovat rakennus -ja teollisuusalan kokeneita ammattilaisia. Tilaratkaisut on suunniteltu käyttötarpeet tarkasti huomioiden.

 • Kohteen vakiovarusteet

  Maalämpö

  Tilakohtainen energiamittaus

  Kiinteistöpalvelu

  Led-valaistus

  Ulkovalaistus

  Nosto-ovi

  Käyntiovi älylukolla

  24h kameravalvonta

  Asfaltoitu piha

  Koneellinen ilmanvaihto

  WC

  Lattiakaivot öljynerotuksella

  Voimavirta

  Autojen lämmityspistoke

  Valokuitu

  Vakuutus

  Lattiapinnoite

  TV

Hallitila A1
päätytila, Huppionmäenkadun puoli

Tilan koko:
320 m²
Kokonaisvuokra:
2250 € / kk + ALV
Vuokra:
7,03 € / m²
Tilanne:
Vuokrattu
 • Lisätiedot: Hallitila A1

  A1 -päätytila koostuu hallitilasta, alakerran toimistotilasta, WC+suihkutilasta, yläkerran toimisto/keittiöhuoneesta sekä kaiteellisesta varastoparvesta. Toimistoissa ja keittiössä on laminaattilattia ja keittiön varustukseen kuuluu allaskaapisto, jääkaappi-pakastin sekä astianpesukone.

  Toimistoihin tulee lisäksi kaapeli-TV ja valokuituliittymä. WC -tilassa on suihkukaappi, peilikaapisto sekä pyykinpesukoneliitäntä. Tilaan on kulku kahdesta käyntiovesta sekä kahdesta 4 x 4,5m sähkökäyttöisestä nosto-ovesta.

  Hallitila
  247 m²
  Alakerran toimistotila
  16 m²
  WC+suihkutila
  6 m²
  Yläkerran toimisto/keittiöhuone
  22 m²
  Kaiteellinen varastoparvi
  29 m²

Hallitila A2-A7
6kpl hallin keskitiloja

Tilan koko:
163 m²
Kokonaisvuokra:
1250 € / kk + ALV
Vuokra:
7,67 € / m²
Tilanne:
Vuokrattu 6/6
 • Lisätiedot: Hallitila A2-A7

  Hallin 6kpl keskimmäisiä toimitiloja ovat keskenään identtisiä. Ne koostuvat hallitilasta, toimisto/keittiöhuoneesta,  varastoparvesta kaiteella sekä WC -tilasta. Halliin voi ajaa sisälle 4 x 4,5 m sähkökäyttöisestä nosto-ovesta.

  Toimistossa on laminaattilattia ja keittiön varustukseen kuuluu allaskaapisto, jääkaappi-pakastin sekä astianpesukone. Tilassa on lisäksi kaapeli-TV ja valokuituliittymä. WC-tilassa on peilikaapisto sekä varaus suihkulle tai pyykkikoneelle.

  Hallitila
  134 m²
  WC -tila
  4 m²
  Toimisto/keittiöhuone
  10 m²
  Kaiteellinen varastoparvi
  15 m²

Hallitila A8
päätytila, Ruskonkehän puoli

Tilan koko:
264 m²
Kokonaisvuokra:
1780€ / kk + ALV
Vuokra:
6,74 € / m²
Tilanne:
Vuokrattu
 • Lisätiedot: Hallitila A8

  Ruskontien puolen A8 -päätytila koostuu hallitilasta, toimisto/keittiöhuoneesta, kaiteellisesta varastoparvesta sekä WC-tilasta.

  Halliin voi ajaa sisään kahdesta 4 x 4,5 m sähkökäyttöisestä nosto-ovesta. Toimisto-keittiöhuoneessa on laminaattilattia ja sen varustukseen kuuluu allaskaapisto, jääkaappi-pakastin sekä astianpesukone. Tilassa on lisäksi kaapeli -TV ja valokuituliittymä. WC -tilassa on peilikaapisto sekä suihkukaappi ja pyykinpesukoneliitäntä.

  Hallitila
  210 m²
  WC -tila
  6 m²
  Toimisto/keittiöhuone
  15 m²
  Kaiteellinen varastoparvi
  33 m²