Hervannan_TilaCenter1_teollisuushalli_kesä

Hervannan TilaCenter 1

Hervannan Huppionmäkeen valmistuu uusi teollisuushalli keväällä 2018. Vuokrahinnat jopa alle 7€/m²/kk.

 

Tampereen Hervantaan, Huppionmäen teollisuusalueelle osoitteeseen Huppionmäenkatu 5,  nousee keväällä 2018 uusi teollisuushalli, Kiinteistö Oy Hervannan TilaCenter 1. Rakennuttaja TilaCenter vuokraa yrityksille laadukkaita ja energiatehokkaita toimitiloja Pirkanmaalla.

Nopeasti kasvava Hervanta sijaitsee alle 10 kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Helsingin moottoritielle pääsee vain kuudessa minuutissa. Hervannassa on kaikki pienen kaupungin palvelut, lisäksi alueella toimii useita erikokoisia yrityksiä sekä oppilaitoksia.

Hervantaan on helppo ja nopea kulkea omalla autolla, isommalla kuljetuskalustolla, bussilla ja kevyen liikenteen väyliä pitkin. Muutaman vuoden kuluttua alueelle kulkee Tampereen keskustasta myös raitiovaunu, jonka pysäkki rakennetaan alle kilometrin päähän Huppionmäestä. Logistisesti Huppionmäen teollisuusalueen ja Hervannan TilaCenterin sijainti on erinomainen.

Tilat vuokrataan ALV-velvolliseen toimintaan. Vuokralainen vastaa tilan lämmityksestä sekä sähkön ja veden kulutuksesta. Tilakohtaisten energiamittareiden ansiosta maksat ylläpitokustannuksia vain oman tarpeesi mukaan.

 

TilaCenterin toimitilat on suunniteltu huolellisesti sekä ammattitaitoisesti. Kaikki kohteet rakennetaan käyttäen vain korkealaatuisia materiaaleja ja komponentteja. Hallielementit valmistetaan suomalaisella talotehtaalla Kankaanpäässä. Kaikki yhteistyökumppanit ovat rakennus -ja teollisuusalan kokeneita ammattilaisia. Tilaratkaisut on suunniteltu käyttötarpeet tarkasti huomioiden.

 • Kohteen vakiovarusteet

  Maalämpö

  Tilakohtainen energiamittaus

  Kiinteistöpalvelu

  Led-valaistus

  Ulkovalaistus

  Nosto-ovi

  Käyntiovi älylukolla

  24h kameravalvonta

  Asfaltoitu piha

  Koneellinen ilmanvaihto

  WC

  Lattiakaivot öljynerotuksella

  Voimavirta

  Autojen lämmityspistoke

  Valokuitu

  Vakuutus

  Lattiapinnoite

  TV

Hallitila A1
päätytila, Huppionmäenkadun puoli

Tilan koko:
320 m²
Kokonaisvuokra:
2250 € / kk + ALV
Vuokra:
7,03 € / m²
Tilanne:
Vuokrattu
 • Lisätiedot: Hallitila A1

  A1 -päätytila koostuu hallitilasta, alakerran toimistotilasta, WC+suihkutilasta, yläkerran toimisto/keittiöhuoneesta sekä kaiteellisesta varastoparvesta. Toimistoissa ja keittiössä on laminaattilattia ja keittiön varustukseen kuuluu allaskaapisto, jääkaappi-pakastin sekä astianpesukone.

  Toimistoihin tulee lisäksi kaapeli-TV ja valokuituliittymä. WC -tilassa on suihkukaappi, peilikaapisto sekä pyykinpesukoneliitäntä. Tilaan on kulku kahdesta käyntiovesta sekä kahdesta 4 x 4,5m sähkökäyttöisestä nosto-ovesta.

  Hallitila
  247 m²
  Alakerran toimistotila
  16 m²
  WC+suihkutila
  6 m²
  Yläkerran toimisto/keittiöhuone
  22 m²
  Kaiteellinen varastoparvi
  29 m²

Hallitila A2-A7
6kpl hallin keskitiloja

Tilan koko:
163 m²
Kokonaisvuokra:
1250 € / kk + ALV
Vuokra:
7,67 € / m²
Tilanne:
Vuokrattu 4/6, Varattu 1
 • Lisätiedot: Hallitila A2-A7

  Hallin 6kpl keskimmäisiä toimitiloja ovat keskenään identtisiä. Ne koostuvat hallitilasta, toimisto/keittiöhuoneesta,  varastoparvesta kaiteella sekä WC -tilasta. Halliin voi ajaa sisälle 4 x 4,5 m sähkökäyttöisestä nosto-ovesta.

  Toimistossa on laminaattilattia ja keittiön varustukseen kuuluu allaskaapisto, jääkaappi-pakastin sekä astianpesukone. Tilassa on lisäksi kaapeli-TV ja valokuituliittymä. WC-tilassa on peilikaapisto sekä varaus suihkulle tai pyykkikoneelle.

  Hallitila
  134 m²
  WC -tila
  4 m²
  Toimisto/keittiöhuone
  10 m²
  Kaiteellinen varastoparvi
  15 m²

Hallitila A8
päätytila, Ruskonkehän puoli

Tilan koko:
264 m²
Kokonaisvuokra:
1780€ / kk + ALV
Vuokra:
6,74 € / m²
Tilanne:
Vuokrattu
 • Lisätiedot: Hallitila A8

  Ruskontien puolen A8 -päätytila koostuu hallitilasta, toimisto/keittiöhuoneesta, kaiteellisesta varastoparvesta sekä WC-tilasta.

  Halliin voi ajaa sisään kahdesta 4 x 4,5 m sähkökäyttöisestä nosto-ovesta. Toimisto-keittiöhuoneessa on laminaattilattia ja sen varustukseen kuuluu allaskaapisto, jääkaappi-pakastin sekä astianpesukone. Tilassa on lisäksi kaapeli -TV ja valokuituliittymä. WC -tilassa on peilikaapisto sekä suihkukaappi ja pyykinpesukoneliitäntä.

  Hallitila
  210 m²
  WC -tila
  6 m²
  Toimisto/keittiöhuone
  15 m²
  Kaiteellinen varastoparvi
  33 m²