Hervannan TilaCenter 3

Huppionmäen teollisuusalueelta korkealaatuista hallitilaa vuokralle. Hinnat alk. 7,5€/m². Tilakoot 150 -2000m². Varaa omasi!

Tampereen Hervantaan, Huppionmäen teollisuusalueelle nousevan vuokrakohteen rakentaminen alkaa keväällä 2020 ja valmistumisajankohta on saman vuoden lopulla.

SIJAINTI

Osoite: Huppionmäenkatu 3, 33720, Tampere.

Huppionmäen teollisuusalue on uusi ja kehittyvä yritysalue Ruskontien ja Hervannan valtaväylän risteytymän läheisyydessä. Helsingin moottoritielle ajaa 6 minuutissa ja Tampereen keskustaan alle 15 minuutissa. Alle kilometrin päähän kohteesta valmistuu raitiovaunupysäkki. Logistisesti kohteen sijainti on yrityskäyttöön erinomainen.

TILAKOOT JA HINNAT

Kohteen korkealaatuiset toimitilat ovat vuokrattavissa arvonlisäverovelvolliseen käyttöön. Kompaktit ja käytännölliset vakiotilat ovat 150m² kokoisia, mutta tiloja on kustomoitavissa tarpeiden mukaan aina 2000m² asti. Tilojen toimisto -ja sosiaalitilojen määrä on vapaasti määritettävissä.

Kuulemme mielellämme yrityksesi tilatarpeesi ja suunnittelemme juuri Teille sopivat toimitilat. Kun suunnitelma on mieluinen, annamme vuokratarjouksen.

Isompien tilakokonaisuuksien vuokrahinta alk. 7,5€/m² + ALV.

OTA YHTEYTTÄ

TilaCenterin henkilökunta tekee mielellään yhteistyötä kanssasi.

Jos olet kiinnostunut tuomaan yrityksesi Hervantaan, soita 0503680777, jätä meille yhteystietosi alle tai ota yhteyttä. Rakennetaan toimitilasi yhdessä!

 

 

TilaCenterin toimitilat on suunniteltu huolellisesti sekä ammattitaitoisesti. Kaikki kohteet rakennetaan käyttäen vain korkealaatuisia materiaaleja ja komponentteja. Hallielementit valmistetaan suomalaisella talotehtaalla Kankaanpäässä, Hietakulma Oy:ssä. Kaikki yhteistyökumppanit ovat rakennus, teollisuus -ja kiinteistöalan kokeneita ammattilaisia. Tilaratkaisut on suunniteltu käyttötarpeet tarkasti huomioiden.

Esimerkkitila 1
Päätytila

Tilan koko:
550 m²
 • Lisätiedot: Esimerkkitila 1

  A1 -päätytila koostuu hallitilasta, alakerran toimistotilasta, WC+suihkutilasta, yläkerran toimisto/keittiöhuoneesta sekä kaiteellisesta varastoparvesta. Toimistoissa ja keittiössä on laminaattilattia ja keittiön varustukseen kuuluu allaskaapisto, jääkaappi-pakastin sekä astianpesukone.

  Toimistoihin tulee lisäksi kaapeli-TV ja valokuituliittymä. WC -tilassa on suihkukaappi, peilikaapisto sekä pyykinpesukoneliitäntä. Tilaan on kulku kahdesta käyntiovesta sekä kahdesta 4 x 4,5m sähkökäyttöisestä nosto-ovesta. Hallitilan korkeus 5,2m.

  Hallitila
  390m²
  Alakerran toimistotila
  40
  WC+suihkutila
  25
  Yläkerran toimisto/keittiöhuone
  45
  Kaiteellinen varastoparvi
  50

Esimerkkitila 2

Tilan koko:
150 m²
 • Lisätiedot: Esimerkkitila 2

  Kompaktit 150m² yritystilat koostuvat hallitilasta, toimisto/keittiöhuoneesta,  varastoparvesta kaiteella sekä WC -tilasta. Halliin voi ajaa sisälle 4 x 4,5 m sähkökäyttöisestä nosto-ovesta. Hallitilan korkeus 5,2m.

  Toimistossa on laminaattilattia ja keittiön varustukseen kuuluu allaskaapisto, jääkaappi-pakastin sekä astianpesukone. Tilassa on lisäksi kaapeli-TV ja valokuituliittymä. WC-tilassa on peilikaapisto sekä varaus suihkulle tai pyykkikoneelle.

  Hallitila
  120 m²
  WC -tila
  4 m²
  Toimisto/keittiöhuone
  10 m²
  Varastoparvi
  15 m²
 • Kohteen vakiovarusteet

  Asfaltoitu piha

  Kiinteistöpalvelu

  Koneellinen ilmanvaihto

  Lattiakaivot öljynerotuksella

  Led-valaistus

  Nosto-ovi

  Tilakohtainen energiamittaus

  TV

  Ulkovalaistus

  Vakuutus

  Valokuitu

  Voimavirta

  WC

  Valomainos

  Sirotelattia

  Maalämpö

  Käyntiovi älylukolla

  24h kameravalvonta

  Autojen lämmityspistoke

  Fiksuvesi