Hervannan TilaCenter 3

Vuokraa yrityksellesi modernit hallitilat! Tiloja 2000m² asti.

Tampereen Hervantaan, Huppionmäen teollisuusalueelle on mahdollista rakentaa yritystilaa 2000m² asti.

SIJAINTI

Osoite: Huppionmäenkatu 3, 33720, Tampere.

Huppionmäen teollisuusalue on uusi ja kehittyvä yritysalue Ruskontien ja Hervannan valtaväylän risteytymän läheisyydessä. Helsingin moottoritielle ajaa 6 minuutissa ja Tampereen keskustaan alle 15 minuutissa. Alle kilometrin päähän kohteesta valmistuu raitiovaunupysäkki. Logistisesti kohteen sijainti on yrityskäyttöön erinomainen.

TILOJEN SUUNNITTELU

TilaCenterin toimintamalli on suunnitella yhteistyössä asiakkaan kanssa juuri oikeanlainen tilaratkaisu jokaisen yrityksen yksilölliset tarpeet huomioon ottaen. Suunnitelman jälkeen annamme vuokratarjouksen.

Kohteen korkealaatuiset toimitilat ovat vuokrattavissa arvonlisäverovelvolliseen käyttöön. Tiloja on kustomoitavissa tarpeiden mukaan aina 2000m² asti. Pienin tilakoko on n. 150m².

Vuokrahinta liikkuu tilakoon ja toimiston osuuden mukaan 7€/m² – 9,5€/m² välillä.

Ostohinta neuvotellaan erikseen.

Ota yhteyttä! tai täytä lomake sivun alareunassa.

 

TilaCenterin toimitilat on suunniteltu huolellisesti sekä ammattitaitoisesti. Kaikki kohteet rakennetaan käyttäen vain korkealaatuisia materiaaleja ja komponentteja. Hallielementit valmistetaan suomalaisella talotehtaalla Kankaanpäässä, Hietakulma Oy:ssä. Kaikki yhteistyökumppanit ovat rakennus, teollisuus -ja kiinteistöalan kokeneita ammattilaisia. Tilaratkaisut on suunniteltu käyttötarpeet tarkasti huomioiden.

Esimerkkitila 1
Päätytila

Tilan koko:
550 m²
 • Lisätiedot: Esimerkkitila 1

  A1 -päätytila koostuu hallitilasta, alakerran toimistotilasta, WC+suihkutilasta, yläkerran toimisto/keittiöhuoneesta sekä kaiteellisesta varastoparvesta. Toimistoissa ja keittiössä on laminaattilattia ja keittiön varustukseen kuuluu allaskaapisto, jääkaappi-pakastin sekä astianpesukone.

  Toimistoihin tulee lisäksi kaapeli-TV ja valokuituliittymä. WC -tilassa on suihkukaappi, peilikaapisto sekä pyykinpesukoneliitäntä. Tilaan on kulku kahdesta käyntiovesta sekä kahdesta 4 x 4,5m sähkökäyttöisestä nosto-ovesta. Hallitilan korkeus 5,2m.

  Hallitila
  390m²
  Alakerran toimistotila
  40
  WC+suihkutila
  25
  Yläkerran toimisto/keittiöhuone
  45
  Kaiteellinen varastoparvi
  50

Esimerkkitila 2

Tilan koko:
150 m²
 • Lisätiedot: Esimerkkitila 2

  Kompaktit 150m² yritystilat koostuvat hallitilasta, toimisto/keittiöhuoneesta,  varastoparvesta kaiteella sekä WC -tilasta. Halliin voi ajaa sisälle 4 x 4,5 m sähkökäyttöisestä nosto-ovesta. Hallitilan korkeus 5,2m.

  Toimistossa on laminaattilattia ja keittiön varustukseen kuuluu allaskaapisto, jääkaappi-pakastin sekä astianpesukone. Tilassa on lisäksi kaapeli-TV ja valokuituliittymä. WC-tilassa on peilikaapisto sekä varaus suihkulle tai pyykkikoneelle.

  Hallitila
  120 m²
  WC -tila
  4 m²
  Toimisto/keittiöhuone
  10 m²
  Varastoparvi
  15 m²
 • Kohteen vakiovarusteet

  Asfaltoitu piha

  Kiinteistöpalvelu

  Koneellinen ilmanvaihto

  Lattiakaivot öljynerotuksella

  Led-valaistus

  Nosto-ovi

  Tilakohtainen energiamittaus

  TV

  Ulkovalaistus

  Vakuutus

  Valokuitu

  Voimavirta

  WC

  Valomainos

  Sirotelattia

  Maalämpö

  Käyntiovi älylukolla

  24h kameravalvonta

  Autojen lämmityspistoke

  Veden kulutuksen seuranta