Kolmenkulman TilaCenter 1

Nokian Kolmenkulmasta vuokrattavana korkealaatuista hallitilaa yrityskäyttöön.

 

SIJAINTI

Kolmenkulman teollisuusalueen sijainti on voittamaton: alue sijaitsee Tampereen, Nokian ja Ylöjärven kohtaamispaikassa, Helsingin moottoritien kupeessa. Kolmen valtatien risteykseen kasvava ekoystävällinen teollisuusalue on sijaintinsa ansiosta Pirkanmaan tuleva logistinen sydän. Tutustu alueeseen tarkemmin osoitteessa www.kolmenkulma.fi

Kolmenkulman TilaCenter 1 sijaitsee Lehtimäen alueella Vasarakadulla, vain 500 m päässä moottoritiestä. Katso kohteen sijainti kartalla.

Kohteen arvioitu valmistumisajankohta on alkuvuodesta 2021.

 

TILOJEN SUUNNITTELU

TilaCenterin toimintamalli on suunnitella yhteistyössä asiakkaan kanssa juuri oikeanlainen tilaratkaisu jokaisen yrityksen yksilölliset tarpeet huomioon ottaen. Suunnitelman jälkeen annamme vuokratarjouksen.

Kohteen korkealaatuiset toimitilat ovat vuokrattavissa arvonlisäverovelvolliseen käyttöön. Tiloja on kustomoitavissa tarpeiden mukaan aina 2000m² asti. Pienin tilakoko on n. 150m².

Vuokrahinta liikkuu tilakoon ja ominaisuuksien mukaan 7,5€/m² – 9,5€/m² välillä.

OTA YHTEYTTÄ

Jos olet kiinnostunut tuomaan yrityksesi Kolmenkulmaan, soita 0503680777, jätä meille yhteystietosi alle tai ota yhteyttä. Rakennetaan toimitilasi yhdessä!

 

TilaCenterin toimitilat on suunniteltu huolellisesti sekä ammattitaitoisesti. Kaikki kohteet rakennetaan käyttäen vain korkealaatuisia materiaaleja ja komponentteja. Hallielementit valmistetaan suomalaisella talotehtaalla Kankaanpäässä, Hietakulma Oy :ssä. Kaikki yhteistyökumppanit ovat rakennus, teollisuus -ja kiinteistöalan kokeneita ammattilaisia. Tilaratkaisut on suunniteltu käyttötarpeet tarkasti huomioiden.

Tilavaihtoehto 1

Tilan koko:
550 m²
 • Lisätiedot: Tilavaihtoehto 1

  KUSTOMOI OMA VUOKRAHINTASI

  Tilavaihtoehto 1: 156m²

  Vuokran määrä 12kk määräaikaiselle sopimukselle: 1460€/kk

  Vuokran määrä 24kk määräaikaiselle sopimukselle: 1. vuosi 1370€/kk ja 2. vuosi 1460€/kk

  Vuokran määrä 36kk määräaikaiselle sopimukselle: 1.vuosi: 1290€/kk  2. vuosi 1370€/kk ja 3. vuosi 1460€/kk

  Vuokran lisäksi vuokralaisen kustannuksia ovat lämmitys, vesi sekä sähkönkulutus. Lue lisää kohteen tilakohtaisesta energianmittauksesta.

  Irtisanomisaika sopimuksille on 3kk ja vuokravakuus 2kk verollinen vuokra.

Tilavaihtoehto 2

Tilan koko
324m²
 • Lisätiedot: Tilavaihtoehto 2

  A1 -päätytila koostuu hallitilasta, alakerran toimistotilasta, WC+suihkutilasta, yläkerran toimisto/keittiöhuoneesta sekä kaiteellisesta varastoparvesta. Toimistoissa ja keittiössä on laminaattilattia ja keittiön varustukseen kuuluu allaskaapisto, jääkaappi-pakastin sekä astianpesukone.

  Toimistoihin tulee lisäksi kaapeli-TV ja valokuituliittymä. WC -tilassa on suihkukaappi, peilikaapisto sekä pyykinpesukoneliitäntä. Tilaan on kulku kahdesta käyntiovesta sekä kahdesta 4 x 4,5m sähkökäyttöisestä nosto-ovesta.

  Vuokrasopimuksen määräaika 24kk

  Irtisanomisaika 4kk

  Vuokravakuus 2kk verollinen vuokra

  Vuokran lisäksi vuokralaisen kustannuksia ovat lämmitys, vesi sekä sähkönkulutus. Lue lisää kohteen tilakohtaisesta energianmittauksesta.

  Hallitila
  244m²
  Alakerran toimistotila
  19m²
  WC+suihkutila
  7m²
  Yläkerran toimisto/keittiöhuone
  27m²
  Kaiteellinen varastoparvi
  27m²
 • Kohteen vakiovarusteet

  Asfaltoitu piha

  Kiinteistöpalvelu

  Koneellinen ilmanvaihto

  Lattiakaivot öljynerotuksella

  Led-valaistus

  Nosto-ovi

  TV

  Ulkovalaistus

  Vakuutus

  Valokuitu

  Valomainos

  Voimavirta

  WC

  Sirotelattia

  Vesi-ilmalämpöpumppu