Kolmenkulman TilaCenter 1

Nokian Kolmenkulmasta vuokrattavana korkealaatuista hallitilaa yrityskäyttöön. Sijoittajille tiloja myytävänä valmiiksi vuokrattuna.

 

SIJAINTI

Kolmenkulman teollisuusalueen sijainti on voittamaton: alue sijaitsee Tampereen, Nokian ja Ylöjärven kohtaamispaikassa, Helsingin moottoritien kupeessa. Kolmen valtatien risteykseen kasvava ekoystävällinen teollisuusalue on sijaintinsa ansiosta Pirkanmaan tuleva logistinen sydän. Tutustu alueeseen tarkemmin osoitteessa www.kolmenkulma.fi

Kolmenkulman TilaCenter 1 sijaitsee Lehtimäen alueella Vasarakadulla, vain 500 m päässä moottoritiestä. Katso kohteen sijainti kartalla.

Kohteen valmistumisajankohta on loppuvuodesta 2021.

 

TILOJEN SUUNNITTELU

TilaCenterin toimintamalli on suunnitella yhteistyössä asiakkaan kanssa juuri oikeanlainen tilaratkaisu jokaisen yrityksen yksilölliset tarpeet huomioon ottaen. Ilmaisen suunnitelman jälkeen annamme vuokratarjouksen.

Kohteen korkealaatuiset toimitilat ovat vuokrattavissa arvonlisäverovelvolliseen käyttöön. Tiloja on kustomoitavissa tarpeiden mukaan aina 1500m² asti. Pienin tilakoko on n. 150m².

Vuokrahinnat: 7,5 – 11€/m² + ALV riippuen toimiston määrästä.

3-10v vuokrasopimuksille porrastettu vuokra, kysy lisää!

Tilojen myynti myös mahdollinen.

OTA YHTEYTTÄ

Jos olet kiinnostunut tuomaan yrityksesi Kolmenkulmaan, soita 0503680777, jätä meille yhteystietosi alle tai ota yhteyttä. Rakennetaan toimitilasi yhdessä!

 

TilaCenterin toimitilat on suunniteltu huolellisesti sekä ammattitaitoisesti. Kaikki kohteet rakennetaan käyttäen vain korkealaatuisia materiaaleja ja komponentteja. Hallielementit valmistetaan suomalaisella talotehtaalla Kankaanpäässä, Hietakulma Oy :ssä. Kaikki yhteistyökumppanit ovat rakennus, teollisuus -ja kiinteistöalan kokeneita ammattilaisia. Tilaratkaisut on suunniteltu käyttötarpeet tarkasti huomioiden.

Esimerkkitila 2

Tilan koko
324m²
 • Kohteen vakiovarusteet

  Asfaltoitu piha

  Kiinteistöpalvelu

  Koneellinen ilmanvaihto

  Lattiakaivot öljynerotuksella

  Led-valaistus

  Nosto-ovi

  TV

  Ulkovalaistus

  Vakuutus

  Valokuitu

  Valomainos

  Voimavirta

  WC

  Sirotelattia

  Vesi-ilmalämpöpumppu