Kolmenkulman TilaCenter 1

Nokian Kolmenkulmasta korkealaatuista toimitilaa. Kohde on varattu.

SIJAINTI

Kolmenkulman teollisuusalueen sijainti on voittamaton: alue sijaitsee Tampereen, Nokian ja Ylöjärven kohtaamispaikassa, Helsingin moottoritien kupeessa. Kolmen valtatien risteykseen kasvava ekoystävällinen teollisuusalue on sijaintinsa ansiosta Pirkanmaan tuleva logistinen sydän. Tutustu alueeseen tarkemmin osoitteessa www.kolmenkulma.fi

Kolmenkulman TilaCenter 1 sijaitsee Lehtimäen alueella Vasarakadulla, vain 500 m päässä moottoritiestä. Katso kohteen sijainti kartalla.

 

HINNAT

Tilojen myyntihinta on alkaen 1150 € /m².

Yhtiölainan osuus on 60% ja kaupantekohetkellä maksettava käsiraha vain 2%. Loppusumma maksetaan vasta kohteen valmistuttua. Kolmenkulman TilaCenter 1 rakennetaan omalle tilavalle tontilleen.

Tilojen vuokrahinta on alkaen 8€/m²/kk + ALV.

Vuokran lisäksi vuokralaisen kustannuksia ovat lämmitys, vesi sekä sähkönkulutus. Lue lisää kohteen tilakohtaisesta energianmittauksesta.

KUSTOMOIDAAN OMASI

Kolmenkulman TilaCenter on ennakkomarkkinoinnissa ja siten joustavasti kustomoitavissa yrityksesi tarpeisiin. Kohde on suunniteltu nykyajan yritysten tarpeet huomioon ottaen ja se rakennetaan kestämään aikaa niin rakennusmateriaalien, julkisivun kuin myös varustelun osalta.

Hallista on vapaasti varattavissa erilaisia tilakokonaisuuksia 160m² – 1500m² väliltä. Voit itse vaikuttaa toimisto -ja sosiaalitilojen määrään ja laatuun. TilaCenterin henkilökunta tekee mielellään yhteistyötä kanssasi.

Jos olet kiinnostunut tuomaan yrityksesi Kolmenkulmaan, jätä meille yhteystietosi alle tai ota yhteyttä. Rakennetaan toimitilasi yhdessä!

 

 • Kohteen vakiovarusteet

  Voimavirta

  TV

  Ulkovalaistus

  Vakuutus

  Tilakohtainen energiamittaus

  Valokuitu

  Käyntiovi älylukolla

  Asfaltoitu piha

  Autojen lämmityspistoke

  24h kameravalvonta

  Kiinteistöpalvelu

  Koneellinen ilmanvaihto

  Lattiakaivot öljynerotuksella

  Nosto-ovi

  Led-valaistus

  Lattiapinnoite

  Maalämpö

  WC

  Valomainos