Tarastenjärven TilaCenter

Tarasten Kiertotalousalue Oy:n ja TilaCenter -toimitilojen yhteishanke logistisesti huippusijainnilla, Kangasalan Tarastenjärvellä.

Erinomaisella sijainnilla, VT 9:n kupeessa, tarjolla täysin kustomoitavaa tuotanto / logistiikka / varastotilaa poikkeuksellisen isoilla piha-alueilla. Tilat tarvittaessa läpiajettavia ja 2 hehtaarin tonteille tehtävissä ympäriajomahdollisuus isommillekin ajoneuvoille. Runsaasti pysäköintitilaa. Rakentamisessa painotetaan energiatehokkuutta, korkeaa laatua sekä ympäristöystävällisyyttä.

Katso kohteen sijainti kartalla.

Tilat suunnitellaan kustomoituina jokaisen yrityksen tarpeisiin soveltuviksi. TilaCenter tekee yrityksen kanssa yhteistyössä tilasuunnitelman, jonka perusteella annamme vuokratarjouksen. Suunnitteluprosessi ei kustanna asiakkaalta mitään.

Tilakoot 1000-3000m².

Kohteessa huippuvarustelu,

Ota yhteyttä,

Miikka Mäntykorpi / 0503680777 / info@tilacenter.fi / jätä yhteydenottopyyntö

 

TilaCenterin toimitilat on suunniteltu huolellisesti sekä ammattitaitoisesti. Kaikki kohteet rakennetaan ekologisesti ja energiatehokkaasti, käyttäen vain korkealaatuisia materiaaleja ja komponentteja. Hallielementit valmistetaan suomalaisella talotehtaalla Kankaanpäässä, Hietakulma Oy:ssä. Kaikki yhteistyökumppanit ovat rakennus, teollisuus -ja kiinteistöalan kokeneita ammattilaisia. Tilaratkaisut on suunniteltu käyttötarpeet tarkasti huomioiden.

 • Kohteen vakiovarusteet

  Asfaltoitu piha

  Käyntiovi älylukolla

  Kiinteistöpalvelu

  Lattiakaivot öljynerotuksella

  Koneellinen ilmanvaihto

  Led-valaistus

  Vakuutus

  Voimavirta