TilaCenter -toimitilat on perustettu vuonna 2017 vastaamaan yritysten nykytoiveisiin älykkäistä toimitiloista. TilaCenter on osa Indest Oy:tä, jonka perustajat Kristian Rajala, Miikka Mäntykorpi ja Olli Hietanen myös vastaavat toiminnasta. Olli on kankaanpääläisen talotehtaan, Hietakulma Oy:n toimitusjohtaja sekä Suomen Nuorten Yrittäjien johtokunnan jäsen. Miikalla ja Kristianilla on vankka kokemus toimitilojen vuokraamisesta ja myynnistä Pirkanmaan sekä Satakunnan alueella ja he toimivat päivittäin kymmenien eri vuokralaistensa kanssa erilaisissa toimitila-asioissa. Olli on koulutukseltaan rakennusinsinööri, Miikka markkinoinnin tradenomi ja Kristianilla on 15v kokemus IT -alasta (DI) sekä useista taloushallinnon tehtävistä.

Ideamme

TilaCenterin toimintatapa on suunniteltu loppukäyttäjän näkökulmasta. Haluamme antaa yrityksille mahdollisuuden keskittyä olennaiseen tarjoamalla korkealaatuisia ja kustannustehokkaita toimitiloja, joustavasti ja järkevin ehdoin.

Prioriteettejamme ovat palvelualttius, kustomoitavuus, energiatehokkuus ja vaivattomuus. Tiloissamme on parhaalla mahdollisella tavalla pyritty ratkaisemaan tämän päivän yritysten tilavaatimukset, ottamalla myös tulevaisuuden haasteet huomioon. Pyrimme kattavasti tarjoamaan nykyteknologian mahdollistamia edistyneitä ratkaisuja ja luomaan uusia vaihtoehtoja helpottamaan yritysten arkea.

Olemme sitoutuneet vastuulliseen ja järjestelmälliseen toimintamalliin sekä korkealaatuisiin materiaaleihin ja komponentteihin. Kaikki yhteistyö kanssamme on laadukasta, tehokasta ja avointa.

Jos yrityksesi hakee kompakteja ja kustannustehokkaita työ/varastotiloja tai vaihtoehtoisesti suunnitelma on rakennuttaa uudet tuotanto -tai logistiikkatilat omaan käyttöönne, olemme mielellämme mukana yhdessä suunnittelemassa ja toteuttamassa hankettanne.

Tavoitat meidät Tampereelta

Tavoitat meidät helposti joko suoraan allaolevien yhteystietojen kautta tai täyttämällä lomakkeen. Vastaamme vuorokauden kuluessa.

TilaCenterin toimisto sijaitsee aivan Tampereen ytimessä, Tuomiokirkonkatu 24,  Bistro Naapurin yhteydessä, Stockmannin tavaratalon vieressä. Rautatieasemalta meille kävelee 5 minuuttia.

Sovitaan tapaamisaika niin kerromme nykyisistä ja tulevista kohteistamme lisää!

About TilaCenter

We are building high quality premises for businesses, with the best location and smartest ideas.

Contact us and learn more! We are happy to tell more on our offering in English, too.

Miikka Mäntykorpi
Vuokraus, myynti & markkinointi
+358 50 368 0777
miikka@tilacenter.fi

Olli Hietanen
Suunnittelu & rakennuttaminen
+358 50 449 6321
olli@tilacenter.fi

Miikka Riikonen
Rakentaminen & tarjouspyynnöt
+358 40 746 5740
miikka.riikonen@tilacenter.fi

Kristian Rajala 
Talous & hallinto
+358 50 487 6742
kristian@tilacenter.fi

Rami Rajala
Kiinteistöhuolto
+358 50 377 9838
rami@valuetek.fi

Yhteydenotto

Haluatko lisätietoja TilaCenterin kohteista? Kerro meille toiveesi ja otamme Sinuun yhteyttä.